Hoogte vergoeding

Een maximale schadevergoeding vereist een bewijsbare zaak en een deskundige aanpak

Wanneer u letselschade oploopt kunt u een hoop onverwachtse kosten krijgen. Denk bijvoorbeeld aan kosten voor een huishoudelijke hulp, kosten en verlies van zelfwerkzaamheid, kosten voor economische kwetsbaarheid en nog veel meer. Uw persoonlijke letselschade expert zorgt ervoor dat u een gerechtelijke schadevergoeding ontvangt en dat er niets wordt vergeten.

Wat kunt u als letselschade claimen?

Volgens de wet zijn verzekeraars verplicht om alle schade die voortvloeit uit uw ongeval te vergoeden, waaronder; (toekomstige) inkomensschade, ziektekostenpensioenschade, huishoudelijk hulp, aanpassing aan uw woonomgeving en auto, reis- en communicatiekostenkosten deskundigen en smartengeld wegens emotionele en immaterieel schade). Over het algemeen is inkomensschade de grootste kostenpost. Op de pagina kostenposten vind u een uitgebreid overzicht.

In veel letselschadezaken wordt onderhandeld over de omvang van de schade en de vergoeding die moeten worden betaald. U kunt zich voorstellen dat de veelal grote verzekeraars van de tegenpartij niet gebaat zijn bij een hoge vergoeding. Regelmatig moet hierover een keiharde onderhandeling gevoerd worden en soms gedreigd worden met een procedure. Krachtige onderhandelingsargumenten maken hierin het verschil en daarom is het zeer belangrijk dat uw belangenbehartiger voldoende kennis heeft en die kennis op peil houdt. Daarbij is het belang van onafhankelijk werken van verzekeraars overduidelijk.

Maximale schadevergoeding

Waar veel letselschade-bureaus focussen op de totale omzet van alle cases, gaan wij voor optimale resultaten per case. Uw case wordt dus pas gesloten als voor u het maximale eruit is gehaald. Dit betekend dat uw schadevergoeding bij ons meestal hoger zal uitvallen dan bij andere letselschade-bureau’s.

Exacte berekening door ons letselschade bureau

Wilt u een specifieke inschatting van de hoogte van uw schadevergoeding? Wij maken graag een gratis prognose van uw situatie.

Hierbij kunt u vertrouwen op de expertise van alle belangenbehartigers, juristen en advocaten die werkzaam zijn bij ons letselschadebureau.
Reken op de kennis en kunde van uw letselschade specialist en ontvang de maximale schadevergoeding waar u recht op heeft. Heeft u vragen over onze dienstverlening of werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u uw letselschade melden? Meldt dan uw schade en een letselschade specialist gaat direct voor u aan de slag.

Prognose aanvragen: