Smartengeldmeter

Smartengeld-meter

Zoekt u een professioneel letselschadebureau dat voor u de hoogte van het smartengeld kan berekenen? Wij zijn een gespecialiseerd letselschadebureau en hebben al veel letselschadeslachtoffers geholpen met het berekenen van het smartengeld waar zij recht op hebben. Om er zeker van te zijn dat de hoogte van uw smartengeld eerlijk wordt vastgesteld, is het verstandig om de hulp van een letselschade specialist in te schakelen.

De hoogte van uw smartengeld laten berekenen geeft u zekerheid

Smartengeld valt onder letselschade, maar wat houdt smartengeld eigenlijk in? Er zijn twee vormen van letselschade, namelijk materiële schade en immateriële schade. Smartengeld is de vergoeding van de immateriële schade. Hieronder valt bijvoorbeeld:

  • Pijn
  • Verdriet
  • Het oplopen van een trauma en/of geestelijke impact
  • Fysiek en emotioneel ongemak dat een ongeval met zich meebrengt
  • Financiële en sociale gevolgen die hieruit kunnen voortkomen

 

Kortom, smartengeld is een financiële vergoeding voor emotionele en psychische schade.

Vul onderstaand formulier in en wij gaan voor u aan de slag

Om de hoogte van het smartengeld accuraat te berekenen, vragen wij u een aantal gegevens in te vullen die gerelateerd zijn aan uw letselschade. De berekening is geheel gratis en vrijblijvend. Indien gewenst kunnen wij vervolgens het smartengeld voor u verhalen. Weet u bepaalde gegevens niet? Geen probleem. Vul dan enkel uw contactgegevens in. Wij nemen dan contact met u op en berekenen kosteloos de hoogte van uw smartengeld. Indien u op voorhand vragen heeft, kunt u het online contactformulier invullen of bellen naar 0800-2200200.

Vraag een prognose aan