Criteria smartengeld

Hoe wordt de hoogte van het smartengeld berekend?

Wanneer u letselschade heeft opgelopen, heeft u vaak ook recht op smartengeld. Dit is compensatie voor het ongemak dat u heeft opgelopen door het voorval. De hoogte van het smartengeld kan beïnvloed worden door verschillende componenten. Hieronder treft u enkele van deze componenten aan:

Vertrouw op de expertise van ons letselschade bureau

Maak het uzelf gemakkelijker en besteed het claimen van uw letselschade uit aan onze specialist. Hierbij kunt u vertrouwen op de expertise van alle belangenbehartigers, juristen en advocaten die werkzaam zijn bij ons letselschadebureau. Reken op de kennis en kunde van uw letselschade specialist en ontvang misschien de maximale schadevergoeding waar u recht op heeft. Heeft u vragen over onze dienstverlening of werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u uw letselschade melden? Meldt dan uw schade en een letselschade specialist gaat direct voor u aan de slag.

Exacte hoogte berekenen?

Wilt u weten hoeveel smartengeld u ongeveer kunt ontvangen in uw situatie? Vraag dan een gratis prognose aan via ons contactformulier, of neem gratis contact op met onze specialisten: 0800-2200200.