Alles over schadevergoedingen bij letsel

Als onafhankelijk letselschade bureau bent u gegarandeerd van een maximale schadevergoeding

Zou u graag willen weten of u recht heeft op een schadevergoeding bij een letsel? Onze medewerkers helpen u daar graag bij op basis van een gratis dienstverlening. Stel uw vragen en vervolgens laten wij u weten of u recht heeft op een schadevergoeding in uw geval van letselschade.

Heeft u recht op een schadevergoeding bij letsel?

In veel gevallen heeft u recht op een schadevergoeding. Om hier zeker van te zijn, moet dit worden vastgesteld door een letselschade specialist. Die kijkt dan naar de situatie en beoordeeld de aansprakelijkheid en hoeveel er vergoed kan worden. Onze specialisten kunnen dit kosteloos voor u doen. Klik hier om een gratis advies gesprek in te plannen. 

Zodra dit is vastgesteld kunt u uw schadevergoeding claimen. Ook dit kunnen wij zonder bijkomende kosten voor u realiseren met advies en raad op maat.

Welke vergoedingen zijn mogelijk?

Volgens de wet zijn verzekeraars verplicht om alle schade die voortvloeit uit uw ongeval te vergoeden, waaronder (toekomstige) inkomensschade, ziektekosten, pensioenschade, huishoudelijk hulp, aanpassing aan uw woonomgeving en auto, reis- en communicatiekosten, kosten deskundigen en smartengeld wegens emotionele en immateriële schade. Wij stelden hierover reeds een volledig overzicht op.

Hoeveel schadevergoeding kan ik krijgen?

Wanneer u kiest voor het Nederlands Letselschade Bureau, bent u verzekerd van een maximale schadevergoeding. Waar veel letselschadebureaus focussen op de totale omzet van alle cases, gaan wij voor optimale resultaten per case. Afhankelijk van de kostenposten waar u recht op heeft, zorgen wij voor een zo hoog mogelijke vergoeding.

Exacte berekening

Wilt u een specifieke inschatting van de hoogte van uw schadevergoeding bij een verkeers- of bedrijfsongeval? Vul dan het letselschadeformulier in, of neem gratis contact op met onze letselschade specialisten via het online contactformulier of door te bellen naar 0800-2200200.

Kosteloos een excacte berekening: