Prognose aanvragen

Laat door ons (gratis) berekenen op hoeveel letselschadevergoeding u recht heeft

Bij het oplopen van letsel heeft u vaak recht op een letselschadevergoeding. Het berekenen van de hoogte en het  claimen van de vergoeding vereist een deskundige aanpak. Wij helpen u graag door een gratis berekening te maken van de maximale hoogte. Bovendien is verdere juridische ondersteuning volledig kosteloos bij een vastgestelde aansprakelijkheid.

Wanneer u vervolgens de vergoeding door ons wilt laten claimen, weet u dat u goed zit. Wij werken volledig onafhankelijk van verzekeraars en stellen uw belangen dus 100% voorop. Uw letselschade case krijgt dan ook onze volledige aandacht, vanaf het melden van de schade totdat deze maximaal is vergoed via de aansprakelijkheid. Wij leggen u graag meer uit over de verschillende soorten letselschade, zoals materiële en immateriële schade.

Vul het onderstaande formulier in en wij berekenen uw letselschadevergoeding

Bij het berekenen van uw letselschadevergoeding, hebben wij specifieke informatie nodig over o.a. de oorzaak van de letselschade, de aard van de schade en verdere relevante gegevens. Indien u deze informatie (nog) niet heeft, vul dan enkel uw contactgegevens in. Dan nemen wij gratis contact met u op en helpen wij u bij het vaststellen hiervan. Bij vragen over onze dienstverlening kunt u ook het contactformulier invullen of bellen naar 0800-2200200. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

AANVRAGEN BEREKENING