Marco Verheul
Arnhem, Gelderland
Lees verder
Ongeveer 1,5 jaar geleden kwam ik terecht in een zoals ik het noem een ongeluk die mijn sociale leven en zeer zeker ook mijn zakelijke leven op zijn kop zette als succesvol ondernemer. In het kort wil ik er dit over zeggen.

Er zijn veel letselschade bureaus en dito advocaten in de markt, en evenzovele ” indianen “verhalen. Uiteindelijk via mijn netwerk kwam ik terecht bij Robert van Het Nederlandse Letselschade Bureau.

Ik bedank het Nederlands Letselschade Bureau en dan met name Robert en zijn team, voor het onomwonden duidelijk en persoonlijk tevens binnen een redelijk snelle termijn afhandelen van mijn zaak. Daar waar zaken vergelijkbaar met mijn ziektebeeld vaak langslepend en “stroperig “verlopen, heeft men mijn zaak met verve en gedrevenheid uitstekend afgewikkeld.
5/5
H. Reiziger
Hoofddorp, Noord-Holland
Lees verder
Hierbij deel ik u mede, dat ik zeer tevreden ben met uw hulp. U was accuraat en dat waardeer ik. Hartelijk bedankt.

5/5
Carmin Veenendaal Krikke
Arnhem, Gelderland
Lees verder
Na mijn auto ongeluk ben ik terecht gekomen bij het algemeen Nederlands Letselschade Bureau in Arnhem. We hadden al snel een goed gesprek met Robert en voelde ons echt gehoord en begrepen. Alles werd uitgelegd en besproken. 
Door mijn eigen trauma van het ongeluk was ik zelf erg passief in ondernemen en onderhouden van het contact met Robert en zijn team. Toch wist hij zich hard te maken voor mijn zaak en is er een goede uitkomst geboden om nu de zaak af te sluiten. 
Ik ben Robert zo dankbaar, was een geschenk uit de hemel. Bedankt Robert & Team.

5/5
Joep Sentjens
Tilburg, Brabant
Lees verder
Afgelopen februari is er iemand achterop mijn auto gereden. Via een collega kwam ik in contact met jullie bureau. De schadebehandelaar is vervolgens thuis bij mij op afspraak gekomen om het hele verhaal in kaart te brengen.

Het contact met mijn letselschadespecialist en de ondersteuning op kantoor verliep prettig en snel. Ik voelde me begrepen en had binnen een paar weken het eerste voorschot al binnen. Over de eindafhandeling ben ik ook zeer tevreden!
5/5
Dennis de Bree
Doorwerth, Gelderland
Lees verder
Wij zijn dankbaar voor de vastberadenheid en de moeite die Robert heeft laten zien tijdens het behandelen van mijn zaak. De afsluiting hiervan is ver boven onze verwachtingen!
5/5
M. Klees
Nijverdal, Overijssel
Lees verder
We vinden het super hoe je ons de afgelopen 2 jaar in dit traject hebt begeleid en ondersteund. Heel professioneel maar ook heel persoonlijk met veel aandacht en geduld.
5/5
J. Lohstroh
Tilburg, Brabant
Lees verder
Heel erg bedankt voor de moeite die er is gedaan en de tijd die erin gestoken is om mijn zaak af te ronden. Dit is nu het tweede geval waarbij ik door jullie geholpen ben om vergoeding te krijgen voor een ongeluk waarbij ikzelf het slachtoffer ben en nogmaals bedankt!
5/5
F. Elouirini
Gelderland
Lees verder
Bedankt voor de topprestatie. Altijd professioneel en vriendelijk geweest. Zeker een aanrader!

5/5
Maikel Buijs
Den Haag, Zuid-Holland
Lees verder
Geachte heer/mevrouw,

Inmiddels is mijn schadedossier in de afhandelende fase daarvan. Naar aanleiding daarvan schrijf ik met plezier een recensie over jullie geweldige werk. In 2018 ben ik van me fiets afgereden door iemand die door rood reed. Allereerst probeerde ik zelf contact te leggen met de schuldige, zonder resultaat. 
Uiteindelijk ben ik bij jullie terecht gekomen.

Ik ben ontzettend blij dat jullie tijdens het hele proces mijn verhaal en mijn zorgen hebben vertegenwoordigd. 
Ik ben ontzettend blij dat na dit proces een goede afhandeling heeft plaatsgevonden.
Zonder twijfel zou ik jullie aanraden indien andere iets overkomt.

Met vriendelijke groet,
Maikel Buijs.

5/5
G. Zuidema
Leeuwarden, Friesland
Lees verder
Hartelijk bedankt voor jullie moeite in mijn zaak. Ben er zeer blij mee.

5/5
Anoniem
Utrecht, Gelderland
Lees verder
Na een verkeersongeval werden wij adequaat en professioneel bijgestaan, met als resultaat dat er een passende overeenkomst met de tegenpartij gesloten kon worden. Het is prettig dat in een dergelijke situatie heel wat zorgen uit handen worden genomen.
4/5
M. El Boujdaini
Gelderland
Lees verder
Goede ervaring, snelle reactie. Kort en krachtig gezegd goede advocaat. Precies wat je nodig hebt na een auto ongeluk.
5/5
Maria, S.
Heeze, Noord-Brabant
Lees verder
Ik ben uitstekend geholpen door Nederlands Letselschade Bureau. Zeer kundig, vriendelijk en betrouwbaar.

4.5/5
K. Peters
Haarlem, Noord-Holland
Lees verder
Ik ben super geholpen. Zou ze iedereen aanraden! De schadevergoeding viel hoger uit dan verwacht. Daarnaast ben ik goed geadviseerd over de mogelijkheden voor toekomstige ondersteuning.
5/5