Wie zijn wij?

Wij zijn een onafhankelijk letselschade bureau en denken alleen aan uw belangen

Het Nederlands Letselschade Bureau is hèt onafhankelijke instituut voor letselschade-slachtoffers in Nederland. Wij zijn regionaal aanwezig om door heel Nederland de belangen te behartigen van  letselschade-slachtoffers. 

Hoe werken wij?

Het Nederlands Letselschade Bureau werkt volgens strikte richtlijnen en houdt zich aan alle wettelijke normen en eisen. Bovendien brengen wij u geen enkele kosten in rekening voor onze schaderegeling en juridische bijstand.

Kiezen voor het onafhankelijke Nederlands Letselschade Bureau betekent een garantie voor de volgende zaken:

Vertrouw op de expertise van ons letselschade bureau

Maak het uzelf gemakkelijker en besteed het claimen van uw letselschade uit aan onze specialist. Hierbij kunt u vertrouwen op de expertise van alle belangenbehartigers, juristen en advocaten die werkzaam zijn bij ons letselschadebureau. Reken op de kennis en kunde van uw letselschade specialist en ontvang misschien de maximale schadevergoeding waar u recht op heeft. Heeft u vragen over onze dienstverlening of werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u uw letselschade melden? Meldt dan uw schade en een letselschade specialist gaat direct voor u aan de slag.

Onze visie

Persoonlijke hulp bij letselschade. Vaak hebben slachtoffers vele vragen. Bijvoorbeeld over herstellen of medische kosten. Op basis van onze juridische deskundigheid vinden wij de oplossingen die het beste passen bij uw situatie. Onze begeleiders helpen u hierbij stap voor stap. Vanaf het moment waarop u uw letselschade bij ons meldt, tot dat uw leven weer zo goed mogelijk op orde is.

Begrip en interesse voor uw situatie staan centraal bij onze aanpak. Daarom staat onze juridische expertise altijd in dienst van uw belangen. Uw case krijgt onze zorgvuldige aandacht waarbij wij graag nauw contact met u houden over de voortgang. Zo kunt u verzekerd zijn van een maximale schadevergoeding. Voor nu en voor de toekomst.

Deskundigheid en transparantie.  Wanneer wij u ondersteunen bij uw letselschade, heeft u een deskundige en betrouwbare partner. Zo werken wij enkel met vakkundige advocaten, onafhankelijke medische adviseurs, en zijn wij aangesloten bij alle belangrijke gedragscodes en keurmerken. In tegenstelling tot veel andere letselschade-bureau’s, werken wij nooit samen met verzekeraars. Onze onafhankelijke positie is daarmee gegarandeerd. Net zoals uw maximale schadevergoeding.

Wanneer de aansprakelijkheid van de tegenpartij niet vroegtijdig kan worden vastgesteld, bent u bij ons verzekerd van een 100% ‘no cure – no pay’ basis. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Om dezelfde reden maken wij onze juridische ondersteuning volledig inzichtelijk voor u. Zo heeft u altijd het overzicht op de voortgang en resultaten van uw zaak.

Resultaatgericht. Waar veel letselschade-bureaus focussen op de totale omzet van alle cases, gaan wij voor optimale resultaten per case. Dit betekend dat wij ons volledig richten op het bereiken van een zo maximaal mogelijke schadevergoeding en optimale ondersteuning. Wij stellen samen met u duidelijke doelen en informeren u doorgaans over de voortgang.

Doordat wij onze onkosten mogen declareren bij de verzekeraar, is onze dienstverlening geheel gratis. Zelfs wanneer u geen recht zou hebben op een schadevergoeding, blijft ons advies kosteloos. Klik hier om contact met ons op te nemen of een adviesgesprek in te plannen.

Prognose aanvragen?

Dit kan via ons prognose formulier, waarbij wij streven binnen enkele werkdagen contact met u op te nemen.

U kunt ons daarnaast op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 17:00 via ons gratis telefoonnummer, of mailen via ons contactformulier op onze contact pagina.