Letselschade melden

Laat door ons (gratis) berekenen op hoeveel letselschadevergoeding u recht heeft

Wanneer u letsel heeft opgelopen heeft u uiteraard recht op een letselschadevergoeding. Het is echter lastig om dit zelf te regelen. De verzekeringsmaatschappij zet namelijk niet altijd uw belangen op de eerste plaats, aangezien zij de schadevergoeding moeten betalen. Het Nederlands Letselschade Bureau zet uw belangen echter wel op de eerste plaats. Met onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring zijn wij u als letselschade expert graag van dienst!

Laat door ons berekenen op hoeveel letselschadevergoeding u recht heeft

Wanneer u uw letselschadevergoeding door ons laat berekenen, weet u dat u goed zit. Wij werken namelijk onafhankelijk van verzekeraars en zijn dus volledig in dienst van úw belangen. Uw letselschade case krijgt dan ook onze volledige aandacht, vanaf het melden van de schade totdat deze maximaal is vergoed via de aansprakelijkheid. Wij leggen u graag meer uit over de verschillende soorten letselschade, zoals materiële en immateriële schade.

Vul het onderstaande formulier in en wij berekenen uw letselschadevergoeding

Wanneer u letselschade bij ons meldt, zullen wij op basis van de gegevens de hoogte van uw letselschadevergoeding berekenen en kijken naar de haalbaarheid van uw claim. Wij adviseren u geheel gratis en vrijblijvend. Wilt u dat wij de letselschade tevens voor u verhalen? Ook dan zijn wij u graag van dienst!

Bij het berekenen van uw letselschadevergoeding, hebben wij specifieke informatie nodig over o.a. de oorzaak van de letselschade. Indien u deze informatie (nog) niet heeft, vul dan enkel uw contactgegevens in. Dan nemen wij gratis contact met u op en helpen wij u bij het vaststellen hiervan. Bij vragen over onze dienstverlening kunt u ook het contactformulier invullen of bellen naar 0800-2200200. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

MELDEN LETSELSCHADE