Maximale schadevergoeding voor uw letselschade

Als onafhankelijk letselschade bureau bent u gegarandeerd van een optimale ondersteuning

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die de maximale schadevergoeding voor u kan claimen bij letselschade? Het is namelijk van groot belang dat, bij allerlei soorten letselschade, u als slachtoffer de gepaste schadevergoeding ontvangt. Daarom vinden wij het belangrijk dat we u voorzien van een persoonlijke service die volledig gratis is. Wij claimen uw schadevergoeding voor allerlei soorten opgelopen letselschade bij de tegenpartij en daar hoeft u bij ons niets voor te betalen.

Optimale schadevergoeding bij letselschade

Bij het Nederlands Letselschadebureau, zijn wij niet tevreden met de standaard bedragen voor bepaalde soorten letsel, ongevallen of gevolgen van letselschade. Iedere zaak is uniek. Daarin zit onder andere de kracht van onze letselschade-specialisten en advocaten.

Waar veel letselschadebureaus focussen op de totale omzet van alle cases, gaan wij voor optimale resultaten per case. Uw case wordt dus pas gesloten als voor u het maximale eruit is gehaald. Dit betekent dat uw schadevergoeding bij ons meestal hoger zal uitvallen dan bij andere letselschadebureau’s. Doordat de veelal grote en machtige verzekeraars van uw tegenpartij gebaat zijn bij een zo laag mogelijke uitkering, vereist het claimen van allerlei soorten maximale schadevergoedingen een aantal dingen:

Dat recht hebben op een schadevergoeding de belangrijkste voorwaarde is, is vanzelfsprekend. Toch gaat dit doorgaans samen met het tweede: een deskundige letselschade advocaat. Een expert op het gebied van letselschade kent de wet en is in staat uw recht aan te tonen. Bij ons bent u altijd verzekerd van een letselschadeadvocaat die zowel deskundig als betrouwbaar is. Betrouwbaarheid is bij letselschade voor een deel berust op onafhankelijkheid. In de volgende paragraaf leest u waarom.

Betrouwbaar en onafhankelijk

Veel letselschadebureaus werken – vaak zonder dat slachtoffers het weten – in dienst van de verzekeraars van uw tegenpartij. Hoewel een samenwerking de snelheid van het letselschade proces kan bevorderen, is er hierbij vaak ook sprake van onderlinge afspraken over vergoedingen. Hierdoor wordt er gekort op uw schadevergoeding en claimen dit soort partijen hogere winsten. In feite wordt er in zulke gevallen verdiend aan uw rechtmatige schadevergoeding. Bij het Nederlands Letselschade Bureau bent u verzekerd van volledig onafhankelijke juridische ondersteuning waarbij u centraal staat. Uw schadevergoeding is dan ook zo hoog als waar u wettelijk recht op heeft.

Exacte berekening

Wilt u een specifieke inschatting van de hoogte van ùw schadevergoeding bij allerlei soorten letselschade? Vul dan het letselschadeformulier in of neem gratis contact op met onze letselschade specialisten via het online contactformulier of door te bellen naar 0800-2200200.

Prognose aanvragen: