Schadevergoeding bij een auto-ongeluk

U heeft recht op een schadevergoeding wanneer u een auto-ongeluk heeft gehad. Nu vraagt u zich misschien af, wat u het beste kunt doen. Uiteraard is het prioriteit om uw klachten door een arts te laten behandelen. Maar ook het vastleggen van uw klachten in een medisch dossier is van groot belang. Dit om mogelijke (medische-) onkosten te kunnen vergoeden.

Schakel snel onze hulp in na een auto-ongeluk

Vlak nadat u een auto-ongeluk heeft gehad zijn uw klachten het meest zichtbaar. Als uw klachten nog niet medisch vastgelegd zijn, is het zeer verstandig om dit zo snel mogelijk te regelen. Bij het Nederlands Letselschade Bureau ontvangt u de hulp die u zoekt, zowel voor het vastleggen van uw medische klachten als het claimen van uw schadevergoeding. Wanneer u een auto-ongeluk heeft gehad, is het prettig maar ook noodzakelijk om een betrokken belangenbehartiger te hebben. Wij bieden u een luisterend oor, maar ook de garantie dat wij de maximale schadevergoeding claimen waar u recht op heeft na uw auto-ongeluk.

Een auto ongeluk gehad, wat nu? Alles over schadevergoeding na een auto-ongeluk

De één kent na een verkeersongeval een periode van schrik en onzekerheid, terwijl de ander de weg niet meer op durft. Of u nu slachtoffer, getuige, inzittende of nabestaande bent, een verkeersongeval kan heel ingrijpend zijn. De belemmeringen en/of angsten die na een aanrijding kunnen ontstaan, verschillen per slachtoffer. Ook financieel kan er heel wat op u afkomen. Bijvoorbeeld als u de schadevergoeding van lichamelijke of emotioneel letsel na uw auto-ongeluk wilt verhalen op de aansprakelijke partij. U kunt voor het vaststellen van de aansprakelijkheid van uw verkeersongeval vakkundige hulp inschakelen, maar laat u goed voorlichten. Alles wat u als slachtoffer of als nabestaande kunt doen op praktisch, emotioneel, juridisch en financieel gebied, staat beschreven op deze website. Of het nu gaat om een klein verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een groot auto-ongeluk met als gevolg. Wij zorgen voor de maximale schadevergoeding.

Het regelen van de aansprakelijkheid en vergoeding na een verkeersongeval

Wij helpen u niet alleen met het berekenen van uw letselschadevergoeding na een aanrijding, maar regelen ook alles wat komt kijken bij de aansprakelijkheid van een verkeersongeval. Het kan namelijk erg lastig zijn om de aansprakelijkheid van een verkeersongeval vast te stellen als de tegenpartij het niet met u eens is. Om de aansprakelijkheid vast te stellen, is het daarom belangrijk om verklaringen van getuigen te verzamelen. Door bewijzen, zoals getuigenverklaringen en foto’s te verzamelen, heeft u meer kans op een eerlijke letselschadevergoeding na uw aanrijding.

Ontvang de maximale letselschadevergoeding waar u recht op heeft na een aanrijding

Één van onze letselschadespecialisten zorgt er samen met u voor dat u na uw aanrijding een zo hoog mogelijke letselschadevergoeding ontvangt. Vanuit onze volledige onafhankelijke expertise bent u gegarandeerd van een eerlijke schadevergoeding van uw auto-ongeluk. Bovendien is onze dienstverlening gratis en transparant. U krijgt inzage in uw dossier en kunt ten alle tijden contact met ons opnemen bij vragen. Wil u meer informatie over letselschadevergoeding, kosteloze juridische bijstand na een aanrijding? Of wilt u uw schade melden en een voorlopige prognose ontvangen? Vul dan het online contactformulier in of bel naar 0800-2200200.