Ik heb letselschade opgelopen, wat nu?

Betekenis en informatie voor juridische ondersteuning door een letselschade specialista

Velen vragen zich af: wat is letselschade? Letselschade is een verzamelterm voor het verkregen nadeel na een ongeval, bijvoorbeeld in het verkeer of op het werk. Bij het Nederlands Letselschade Bureau proberen wij voor deze mensen gratis hulp en informatie aan te bieden wanneer ze radeloos zijn om de aansprakelijkheid van letselschade bij de tegenpartij te verhalen.

Wat is letselschade?

Het oplopen van letselschade is vaak een zeer ingrijpende gebeurtenis.
Veel letselschade slachtoffers hebben te maken met grote persoonlijke en financiële gevolgen. Zo kunnen er boven op de pijn, ellende en verdriet kosten zijn ontstaan die er eerst niet waren. Voorbeelden hiervan zijn kosten voor medische hulp, schade aan eigendommen ­– zoals bij een verkeersongeluk – en gemiste inkomsten door de opgelopen letselschade. Dat is precies wat valt onder de noemer letselschade.

Hulp en informatie over de aansprakelijkheid bij letselschade

Wanneer de schade door anderen is veroorzaakt, heeft u altijd recht op een schadevergoeding. In hoeverre u recht heeft op een vergoeding bij letselschade, is iets wat men wettelijk vaststelt aan de hand van het Nederlands wetboek. Zodra deze zaken zijn vastgesteld, kunnen wij de vergoedingen kosteloos voor u verhalen.

Meer weten over wat te doen bij letselschade? Klik op de volgende link:

De stappen naar een rechtmatige schadevergoeding

Omdat de aansprakelijkheid bij letselschade wettelijk moet worden aangetoond, is het van belang om zoveel mogelijk informatie te noteren over het ongeval en alles wat betreft schade goed te inventariseren. Wanneer u deze informatie veilig heeft gedocumenteerd, heeft u de meeste kans op een rechtmatige vergoeding voor uw letselschade. Vervolgens kunt u met deze informatie over uw letselschade contact opnemen met ons voor gratis advies en hulp bij uw situatie. Als hieruit blijkt dat u in uw recht staat, kunnen wij u stap voor stap helpen bij het claimen van uw vergoeding.

Uw belangen staan centraal

Tijdens onze ondersteuning staan persoonlijke interesse en begrip centraal. Wij werken onafhankelijk van verzekeraars en werken dus volledig in dienst van úw belangen. Uw letselschade case krijgt dan ook onze volledige aandacht, vanaf het melden van de schade totdat deze maximaal is vergoed via de aansprakelijkheid. In de tussentijd houden wij u zorgvuldig op de hoogte over de voortgang en bieden wij hulp op praktisch vlak. Voorbeelden hiervan zijn persoonlijk advies of ondersteuning op het gebied van (uw) letsel, herstel en financiën.

Volledig gratis ondersteuning bij letselschade

Wilt u graag hulp en informatie bij uw letselschade of heeft u vragen over wat nu precies aansprakelijkheid is? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met onze letselschade-specialisten. U kunt ons bereiken op de volgende manieren: