Hulp bij letselschade

Het Nederlands Letselschade Bureau is hèt onafhankelijke instituut voor letselschade-slachtoffers in Nederland.

Wij zijn een onafhankelijk letselschade bureau en denken alleen aan uw belangen​. De belangen van een slachtoffer staan bij ons altijd voorop. Wij zijn niet voor niets een onafhankelijk letselschadebureau, wat betekent dat wij niet in dienst werken van verzekeringsmaatschappijen. Waar verzekeringsmaatschappijen vaak denken aan hun eigen belangen, hebben wij als letselschade expert alle aandacht voor u. Door middel van onze kennis en expertise is het ons doel om tot een rechtmatige en zo hoog mogelijke vergoeding te komen voor uw letselschade. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

Bij ons letselschadebureau staat een persoonlijke aanpak centraal. Uw letselschade specialist neemt de tijd voor u en leeft zich, vanuit expertise, volledig in uw zaak in. Daarbij bieden wij tevens een transparante service. U heeft bijvoorbeeld altijd inzage in uw dossier en heeft persoonlijk contact met uw letselschade advocaat.

Meer weten over wat te doen bij letselschade? Klik op de volgende link:

Wat kunt u als letselschade claimen?

Er komt veel kijken bij het indienen van een claim voor een letselschadevergoeding. Zo kunnen er een hoop onverwachtse kosten op u afkomen. Denk bijvoorbeeld aan kosten voor een huishoudelijke hulp, kosten en verlies van zelfwerkzaamheid, kosten voor economische kwetsbaarheid en nog veel meer. Uw persoonlijke letselschade expert zorgt ervoor dat u een gerechtelijke schadevergoeding ontvangt en dat er niets wordt vergeten.

Vertrouw op de expertise van ons letselschade bureau

Maak het uzelf gemakkelijker en besteed het claimen van uw letselschade uit aan onze specialist. Hierbij kunt u vertrouwen op de expertise van alle belangenbehartigers, juristen en advocaten die werkzaam zijn bij ons letselschadebureau. Reken op de kennis en kunde van uw letselschade specialist en ontvang misschien de maximale schadevergoeding waar u recht op heeft. Heeft u vragen over onze dienstverlening of werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u uw letselschade melden? Meldt dan uw schade en een letselschade specialist gaat direct voor u aan de slag.

U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 17:00 via ons gratis telefoonnummer, of mailen via ons contactformulier op onze contact pagina.