Gratis advies bij letselschade

Gratis advies bij letselschade

Het beoordelen van uw claim is 100% gratis, eventuele verdere ondersteuning vaak ook

Heeft u bij een verkeersongeval of bedrijfsongeval letselschade opgelopen en zoekt u naar raad en advies? Dan helpen wij u bij het Nederlands Letselschade Bureau verder. Ons advies is gratis omdat onze dienstverlening wordt vergoed door de verzekering.

Om u goed te adviseren gaan wij eerst met u in gesprek over uw ongeval en letselschade. Wij luisteren daarbij naar wat u heeft meegemaakt en voorzien u van het nodige advies om correct om te gaan met uw letselschade. Doe daarom zeker beroep op onze gratis adviesservice bij letselschade, wanneer u recent een verkeers- of bedrijfsongeval heeft gehad.

Kosteloze juridische onder-steuning bij aansprakelijkheid

Bij een vastgestelde aansprakelijkheid is verdere hulpverlening van het Nederlands Letselschade Bureau geheel kosteloos. Dit komt doordat wij onze onkosten wettelijk mogen declareren bij de tegenpartij. Om hier zeker van te zijn, stellen wij dit gratis en vrijblijvend voor u vast in een telefonisch adviseringsgesprek. Ook de kosten van onze onafhankelijke medisch adviseurs en andere deskundigen worden boven op uw schade vergoed. Bij u worden dus geen enkele kosten in rekening gebracht voor onze dienstverlening. Daarnaast proberen wij als schadevergoeding het maximale voor u te bereiken. Wij vertegenwoordigen u als slachtoffer met een kwalitatief sterke expertise van het vak en een persoonlijke betrokkenheid.

Vrijblijvende prognose

Heeft u een auto-ongeluk gehad en zou u graag raad hebben bij de opgelopen letselschade? Of wilt u naast de letselschade ook raad over vergoedingen bij een whiplash? Wanneer u vragen heeft over letselschade, onze werkwijze of een specifieke case, kunt u ten alle tijde gratis en zonder verplichtingen contact opnemen met onze letselschade specialisten, die u het liefst voorzien van advies en raad. U kunt ons bereiken door het online contactformulier in te vullen of door ons te bellen via het gratis telefoonnummer: 0800-2200200.

Vertrouw op de expertise van ons letselschade bureau

Maak het uzelf gemakkelijker en besteed het claimen van uw letselschade uit aan onze specialist. Hierbij kunt u vertrouwen op de expertise van alle belangenbehartigers, juristen en advocaten die werkzaam zijn bij ons letselschadebureau. Reken op de kennis en kunde van uw letselschade specialist en ontvang misschien de maximale schadevergoeding waar u recht op heeft. Heeft u vragen over onze dienstverlening of werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u uw letselschade melden? Meldt dan uw schade en een letselschade specialist gaat direct voor u aan de slag.

Prognose aanvragen: