Gratis raad en ondersteuning bij letselschade

Gratis advies bij letselschade

Het beoordelen van uw claim is 100% gratis, eventuele verdere ondersteuning vaak ook

Heeft u bij een verkeersongeval of bedrijfsongeval letselschade opgelopen en zoekt u naar raad en advies? Dan helpen wij u bij het Nederlands Letselschade Bureau verder. U rekent natuurlijk op gratis advies en raad, aangezien onze dienstverlening bij letselschade wordt vergoed door de verzekering. Allereerst gaan wij graag een gesprek met u aan waarin wij u informeren over het proces. Wij luisteren daarbij naar wat u heeft meegemaakt en voorzien u van het nodige advies om correct om te gaan met uw letselschade. Doe daarom zeker beroep op onze gratis adviesservice bij letselschade, wanneer u recent een verkeers- of bedrijfsongeval heeft gehad.

Bij een vastgestelde aansprakelijkheid

Bij een vastgestelde aansprakelijkheid is verdere hulpverlening van het Nederlands Letselschade Bureau geheel kosteloos. Dit komt doordat wij onze onkosten wettelijk mogen declareren bij de tegenpartij. Om hier zeker van te zijn, stellen wij dit gratis en vrijblijvend voor u vast in een telefonisch adviseringsgesprek. Ook de kosten van onze onafhankelijke medisch adviseurs en andere deskundigen worden boven op uw schade vergoed. Bij u worden dus geen enkele kosten in rekening gebracht voor onze dienstverlening. Daarnaast proberen wij als schadevergoeding het maximale voor u te bereiken. Wij vertegenwoordigen u als slachtoffer met een kwalitatief sterke expertise van het vak en een persoonlijke betrokkenheid.

Vrijblijvend en gratis advies

Heeft u een auto-ongeluk gehad en zou u graag raad hebben bij de opgelopen letselschade? Of wilt u naast de letselschade ook raad over vergoedingen bij een whiplash? Wanneer u vragen heeft over letselschade, onze werkwijze of een specifieke case, kunt u ten alle tijde gratis en zonder verplichtingen contact opnemen met onze letselschade specialisten, die u het liefst voorzien van advies en raad. U kunt ons bereiken door het online contactformulier in te vullen of door ons te bellen via het gratis telefoonnummer: 0800-2200200. Wij staan voor u klaar in onder meer Apeldoorn, Vlissingen, Enschede, Haarlem en meer locaties.

Prognose aanvragen: